Dit is een agendaitem uit ons archief. Kijk voor actuele items in de uitagenda

VOORSTELLING: Geluk en Utopisch diner

vrij 30 augustus, Dak van de A2

De afgelopen drie jaar speelde het NUT de voorstelling Geluk met veel succes op het Terschellinger Oerol Festival. Nu verrijst het dorpje Geluk op het dak van de A2 in Leidsche Rijn. Samen met de bewoners timmert, schaaft en metselt het NUT aan de ideale leefgemeenschap van de toekomst en vieren ze dat dit hun nieuwe, maakbare thuishaven is.

Utopisch diner
Lange tafels, eten, wijn, het geluid van flirtende vogels op de achtergrond. Na afloop van de voorstelling Geluk schuif je aan bij het theatrale diner in de zomerse Kersenboomgaard. Tijdens het diner maken we een spannende reis langs de bekendste utopieën uit de geschiedenis en bezoeken we een imaginaire stad die is opgetrokken uit de verlangens en dromen van bewoners van Leidsche Rijn.

Datum: 23, 24, 25, 30 en 31 augustus 2013

Tijd: 18.00 uur

Locatie: Dak van de A2, Willem Alexanderpark

Leeftijd: vanaf 10 jaar

Prijs: 15 euro

www.nieuwutrechtstoneel.nl

Share |